Școala de șoferi MASTER CAR 4 DRIVER oferă cele mai bune condiții pentru pregătirea cursanților în vederea obținerii permisului de conducere .

Încercăm prin personalul de care dispunem să oferim metode cât mai moderne de predare, adaptate în funcție de personalitatea fiecărui candidat, și adaptate, de asemenea, condițiilor actuale de trafic, pregătirea făcându-se pentru viitorul dumneavoastră ca participant la trafic.

Punem foarte mare accent pe respect și corectitudine, fiind conștienți că omul din dreapta viitorilor candidați contează, de aceea încercăm să fim mereu la înălțimea cerințelor cursanților noștrii.

Pregătirea teoretică se desfășoară în condiții optime, cu profesori experimentați, deschiși, și care vă vor răspunde cu plăcere la toate întrebările adresate de dumneavoastră.

Pregătirea teoretică se face la școala de șoferi și este susținută de cei mai buni profesori, ajutați de o bază materială și un soft asemănător softului cu care se efectuează examinarea la proba teoretică,astfel la școala de șoferi cursanții vor fi familiarizați cu chestionare auto pe care le vor întâlni și la examenul de sală.

Instructorii cu care veți învăța tainele condusului vă vor pregăti pentru viața de zi cu zi ca participant la trafic, nu doar pentru susținerea examenului pentru permisul de conducere.

La examenul auto veți merge însoțiți de un instructor auto de la școala de șoferi , care va avea grijă ca d-voastră să susțineți examenul auto în cele mai bune condiții.

Cursanții care posedă permis de conducere, sau care nu posedă permis de conducere și doresc perfecționare în conducerea autovehiculului,vor putea efectua la școala de șoferi , ore suplimentare de conducere.